Vídeo XIII Deslimita’m. Trobada de Teatre Social per a Joves 2020.

‘Presentació de la tretzena edició del Deslimita’m, la trobada de Teatre Social per a Joves.

Divendres dia 4 de desembre a les 21h al canal de Youtube (link).

Enguany ha sigut complicat, vam arribar a pensar que no ho aconseguiríem, pel confinament, les restriccions de mobilitat, grups reduïts, assaigs al parc, casos de quarantena… Però tot hi així, ho vam aconseguir! Tot un gran mèrit!

Vam arribar quasi tots els grups a escena (menys que en edicions passades), i els que no van portar una obra acabada, van venir de públic a donar suport i participar en el debat de després de cada obra. Va ser una experiència de gran complicitat, enteniment i empatia cap a altres joves.

Els grups participants formen part del Projecte Actuem. Enguany totes les obres de teatre parlaven de l’actualitat, com han passat aquests mesos tan difícils i complexos tancats a casa, de com ho han viscut no anar a l’escola, no poder sortir de casa, familiars malalts, la malaltia en si, en alguns casos la mort…

El dissabte dia 3 d’octubre, van posar en comú les seves vivències en forma teatralitzada, on cada grup va treballar una idea en concret. Part de l’experiència és poder mostra davant del públic obres molt personals, properes i plenes de missatges que fan pensar a l’espectador.

El Projecte Actuem es fa en col·laboració amb Fundació La Roda i l’Associació ImpactaT.
Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Fundació “la Caixa”, Teatre Nacional de Catalunya, Casal de Joves Palau Alòs i Fora de Quadre.