XIV DESLIMITA’M, Trobada de teatre social fet per joves.

Aquest diumenge dia 6 de juny celebrem la XIV Trobada de Teatre Social fet per Joves DESLIMITA’M! Única d’aquestes característiques a Catalunya i a Espanya. Una mostra que aposta per la transformació social mitjançant el teatre. Organitzada per La Fundació La Roda i l’Associació ImpactaT.

Veurem en escena a més d’un centenar de joves que han estat treballant amb nosaltres en els Tallers de Teatre Social del Projecte Actuem.

Aquesta edició serà molt especial, per les dificultats amb les quals hem hagut de conviure molts mesos, per tal de poder dur a terme els tallers que moltes vegades han hagut de ser en línia. Però també més que mai tenim moltes coses a dir-vos…!!

Inauguració XIV Mostra de teatre social fet per joves, a càrrec de l’actriu Eva Ortega i Jordi Pessarrodona, comediant i pallasso.

‘Deslimita’m busca trencar tots els tòpics i mostrar sense filtres l’autenticitat d’uns nois i noies que, sense més eines que les ganes de seguir lluitant, pugen dalt de l’escenari per oferir-nos les seves veritats, la seva manera d’estar i de sentir la societat en la qual es mouen.

Al llarg d’aquest matí de marató teatral, veurem les peces que han creat. Tenen una durada màxima de 15 minuts. Després de cada representació, el públic tindrà l’ocasió de participar en un petit fòrum durant el qual podrà dialogar amb els i les joves protagonistes de les històries per compartir-les de més a prop.

Deslimita’m simbolitza el sentiment i el punt de vista personal de cada grup de la mostra. Un any més, junts tornarem a viure la màgia del teatre: l’instant on la realitat esdevé ficció.

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir-hi, poden fer la seva reserva prèviament enviant un correu electrònic*. L’entrada és gratuïta. *impactat@gmail.com

Article a Xarxanet, aquí