ESCOLTA’M. Teatre fòrum en línia sobre la igualtat de gènere.

Per alumnes d’instituts de Canet de Mar.

El passat 10 de març del 2021, vam fer el teatre fòrum en línia per alumnes de diferents instituts de Canet de Mar. Vam tenir molt bones respostes per part dels centres educatius d’educació secundària participants i també de l’àrea de Participació Ciutadana de Canet de Mar…. Fins hi tot vam fer una entrevista a Ràdio Canet!!!

Posem molt d’esforç i estimació en cada sessió de teatre fòrum que fem.. D’ençà que estem vivint aquesta situació tan excepcional i per conseqüència ha comportat cancel·lacions d’espectacles, tancament de teatres i d’activitats relacionades… Ha afectat directament a la nostra feina i el dia a dia…

Des d’ImpactaT ens hem reinventat i una de les coses que hem tret són les sessions en línia de les nostres peces de teatre fòrum, entre altres…

Volem compartir en el nostre blog alguns dels bons cometaris que hem rebut d’aquesta sessió en línia d’Escolta’m, que vam fer el passat mes de març.

Institut Lluís Domènec i Montaner de Canet de Mar:

“Volem agrair-vos molt l’activitat en línia que aquest dimecres va permetre el nostre alumnat fer reflexió envers el dia de la Dona treballadora. L’activitat va ser molt ben valorada tant per part del professorat com de l’alumnat. Gràcies per tots els esforços que des de l’Ajuntament de Canet de Mar es fan per lluitar contra la violència de gènere.”

Cordialment,
Montserrat Zaera
Directora Institut Lluís Domènech i Montaner.

Web de l’Ajuntament de Canet de Mar:

Dimecres 10.03.2021, al llarg del matí, sessions de teatre -fòrum on line de l’obra: Escolta’m, per la companyia ImpactaT. Activitat a la qual participen un total de 16 grups classe/bombolla, dels tres centres educatius que imparteixen educació secundària al nostre municipi.

Aquesta activitat està finançada parcialment pel Fondos del Estado contra la violencia de genero del Ministerio de Igualdad. – Aquesta activitat que ha estat molt ben valorada pels centres. Fer-ho virtualment en streaming, és a dir, en directe, era una novetat, però ha anat molt bé. S’hi han treballat valors, igualtat i situacions quotidianes on els alumnes s’hi veuen reflectits i on poden debatre, la qual cosa és molt important per a l’educació –

Article de la web www.canetdemar.cat

Ràdio Canet:

Els alumnes de Secundària de Canet participen en una sessió de teatre-fòrum a càrrec de la companyia Impactat en el marc del Dia de la Dona.

En el marc dels actes preparats en motiu del Dia Internacional de la Dona a Canet per demà s’han preparat unes sessions de teatre-fòrum online adreçades a tots els cursos de Secundària de Canet a càrrec de la companyia Impactat.

En aquesta activitat hi participen un total de 16 grups classe dels tres centres educatius que imparteixen secundària a Canet, és a dir, l’Yglesias, el Sunsi Mora i el Domènech i Montaner. Anna Caubet, codirectora de la companyia Impactat i dinamitzadora d’aquestes sessions explica que en aquesta ocasió abordaran temes com la igualtat i la coeducació.

La companyia s’ha vist obligada a prendre totes les mesures de seguretat arran de la situació epidemiològica que estem vivint i ha decidit fer aquestes sessions en línia. Caubet reconeix que, al principi, dubtaven si les sessions funcionarien de forma telemàtica, però comenta que ha estat molt ben rebut pels joves.

Impactat és una associació teatral que ja té més de 20 anys de trajectòria i que utilitza el teatre i les seves eines per intentar promoure una transformació social. Les seves obres i treballs tenen un clar component educatiu, però s’allunyen del treball més convencional i tradicional. L’entitat fa ús del teatre com a mirall de la realitat social que ens envolta i com a eina de reflexió i transformació social amb l’objectiu de millorar el nostre entorn i trobar solucions als nostres conflictes.

Aquesta activitat està finançada parcialment pels Fondos del Estado contra la violencia de género del Ministerio de Igualdad.

Poseu escoltar l’entrevista fent ‘clic’ a Ràdio Canet Entrevista