Presentació del Documental “TRENCANT BARRERES”. Teatre Social al barri de Verdum.

Estrena del documental ‘TRENCANT BARRERES’ divendres 5 de març a les 17h a Ateneu Popular 9 Barris.

‘TRENCANT BARRERES’ una experiència de teatre social i comunitari, realitzada al barri de Verdum al llarg de quatre anys.

L’objectiu del projecte era aconseguir que el jovent i la gent gran del barri, tornés a visibilitzar-se, a interessar-se, a compartir, aprendre els i les unes de les altres, com passava al temps dels nostres avis i àvies.

El punt de trobada va ser el taller de teatre social que es va organitzar al barri de Verdum, des del Pla Comunitari dirigit per ImpactaT.

‘TRENCANT BARRERES ‘ens mostra el procés de transformació i el creixement personal de totes les persones implicades en el projecte.

El documental està realitzat per l’entitat Fora de Quadre al llarg del 2020.

Amb la col·laboració de Pla Comunitari De Verdum, Fundació Pare Manel i CFA Freire, un projecte de Fundació La Roda.

Us esperem el proper dia 5 de març a les 17h a L’Ateneu Popular de 9 Barris. (c/Portlligat, 11-15, 08042 Barcelona).

Per control d’aforament, cal INSCRIPCIÓ PRÈVIA*, emplenant el següent formulari: http://bit.ly/trencantBarreres

*Si no podeu fer la inscripció online podeu trucar al Casal Cívic de Verdum en el telf. 93-350-09-15

Més info a la web del Pla Comunitari de Verdum: http://bit.ly/pcVerdum

· Artícle a Polièdrica, Magazine + Arxiu: Estrena documental “Trencant barreres. Teatre Social al barri de Verdum“.  Podeu llegir-lo fent ‘clilc’ aquí

· Artícle a la pàgina web de l’Ateneu de 9 Barris: “Trencant barreres. Teatre Social al barri de Verdum“. Podeu llegir-lo fent ‘clic’ aquí.

· Artícle a la pàgina web de la Beteve ‘Trencant barreres’, un film sobre el grup de teatre comunitari de Verdum. El documental recull els primers cinc anys de vida del Teatre Social de Verdum, un projecte intergeneracional que ha resultat enriquidor per a totes dues parts. Podeu llegir-lo fent ‘clic’ aquí.